Podcast portfolio

De Groene Winkelkar zoekt de verbinding en bewustwording tussen de consument en de boer.

Hoe fijn zou het zijn wanneer jij voor de keuze staat welk doosje eieren jij wilt kopen. Dat jij weet of dit ei door een kip is gelegd die buiten kan lopen en zijn wormpjes kan zoeken. Of dat jij weet dat de kip van dit ei niet buiten komt. Dan kun jij als consument beslissen of afwegen welk doosje eieren jij in jouw winkel kar gaat doen.

Op dit moment ontbreekt deze kennis over vele producten in de winkel. De groene winkelkar vindt dat het nu het moment is daar verandering in aan te brengen.

Uit de ratrace is de podcast voor mensen die voelen dat ze voor meer bestemd zijn en die uit de ratrace willen stappen. Bas gaat in gesprek over thema’s als zingeving, bewustzijn, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, carrière en startend ondernemerschap. We gaan op zoek naar antwoorden op grote vragen als ‘Wie ben ik, wat is mijn plek hier op aarde en hoe verdien ik het best mijn inkomen op een manier die bij mij past?’

Ook voor jezelf starten? Check www.maakjouwimpact.nl

Je passie ontdekken? Check www.hetpassieprofiel.nl

De OverGangsters podcast waarin geen taboe onbesproken hoeft te blijven. Helga neemt je mee op haar onderzoek naar een breed scala onderwerpen rondom de overgang. Zij gunt iedere vrouw het lef om de overgang bespreekbaar te maken, thuis of op het werk. Voel jij die ruimte? Zijn we nog sexy en interessant? Of afgeschreven? Zit deze transitiefase vol kansen? Laat je informeren en laat het je ondersteunen om het lef van een gangster te voelen. Pak je regie en kom tot volle bloei. Als een OverGangster.

Kijk voor meer inspiratie op www.overgangsters.nl en volg Helga van Geldrop op Instagram @overgangsters.nl

 

De podcast van Erna Snellen over liefdespijn, codependentie, relatieverslaving, verlatingsangst, ongezonde relaties en eigenliefde.

Lees meer hierover op de website van Praktijk Liefdespijn www.liefdespijn.nl

In mijn eigen podcast ga ik op onderzoek door te luisteren naar de verhalen van mooie mensen die,  tijdens mijn ondernemersreis, op mijn pad komen. Hoe zij zijn gekomen tot waar zij nu staan, wat hun visie is, wat hun adviezen zijn voor jouw zelfontwikkeling, jouw persoonlijke reis en groei.

Krijg adviezen en tools van authentieke en inspirerende ondernemers over onderwerpen zoals onder andere zelfliefde, de kracht van je lichaam, astrologie, mindset en geld, van hoofd naar hart, geluk in jezelf, intuïtie, HSP en nog veel meer…

Website : https://wejoy.nl/podcast
Instagram : @wendy.van.berkel

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op!

Stuur je vraag direct via Whatsapp

Of stuur je vraag via onderstaand contactformulier

Ga akkoord

5 + 8 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.