Home » Blog » Ondernemerschap » Meer structuur en overzicht in je werk

Meer structuur en overzicht in je werk

door | 29 jun, 2020 | Ondernemerschap

Inspiratie – Wat doe jij met jouw hoofd vol ideeën?

Als coach, trainer en / of therapeut kan je boordevol ideeën zitten. Wellicht krijg je inspiratie op momenten wanneer je niet achter je computer zit en schrijf je op wat er bij je opkomt?

Ja? Heel goed! En waar schrijf je het dan op, heb jij hier een structuur voor?

Nee? Jammer om die inspiratie te verliezen, doordat het op een later moment uit je systeem kan zijn.

To-do’s – Hoe verwerk jij jouw to-do’s?

To-do’s voor je verschillende afspraken, trajecten en/of projecten? Verschillende ideeën? Weet jij waar je mee kan beginnen wanneer je AAN jouw bedrijf gaat werken? Of doe je maar wat, volg je de urgentie van je emailberichten, dus van die ander? Of pak jij eerst de taak aan waar je liever geen zin in hebt, maar ooh zo’n fijn gevoel geeft wanneer je achteraf het resultaat ziet. Heb jij inzicht in jouw taken? Geef jij prioriteit aan jouw taken?

Werk jij met een projectmanagementtool?

Mijn advies is ga werken met een projectmanagementtool, dit kan zorgen voor overzicht, inzicht en structuur. Wanneer je samen met iemand een project leidt, kun je taken toewijzen, opmerkingen delen waardoor je communicatie ook wordt gestructureerd.

Ieder heeft zijn eigen manier van (samen)werken en er zijn diverse tools in de markt. Ik werk met Todoist en ben daar zeer tevreden mee. Graag geef ik jou een eerste indruk waarom ik enthousiast word van deze tool!

Kijk je mee?

 

Nog meer tools / programma’s voor meer structuur en overzicht ?

Wil jij weten van welke tools of programma’s ik nog meer enthousiast word?
Heb jij geen tijd, zin en/of energie om uit te zoeken welke tools en programma’s prettig werken?

Ik deel mijn top 5 tools en programma’s die bijdragen aan meer structuur en overzicht. Meld je dan aan voor mijn 5 gratis tips, je ontvangt 1 pdf met een overzicht van de 5 tools / programma’s. Daarnaast ontvang je om de dag één bericht waarin ik kort vertel over één tool of programma.

Wil jij wel werken met tools en niet de tools zelf uitvogelen en/of inrichten?

Denk dan eens aan het uitbesteden van jouw werkzaamheden. Het resultaat zal je rust en ruimte geven. Lees hier meer over het werken met een Virtueel Assistent. En ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Probeer Todoist premium 30 dagen gratis.

 

Is samenwerken met een VA iets voor jou ?

Over mij

Tijdens mijn opleiding aan de VA Business Academy ben ik opgeleid tot een vA-player (virtuele A-player). Naast een Virtueel Assistent die helpt in de uitvoering en ondersteuning ben ik ook een (online) sparringpartner die meedenkt met de strategie.

 

Gerelateerde artikelen

Focus

Focus

Hoe zorg ik ervoor dat ik niet verzand in alle interessante boeken, (online) trainingen, webinars, etc. En een korte oefening om je te helpen te voelen wat jij écht wilt. Hoe ga jij de laatste 4 maanden van 2020 besteden?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin