Home » Blog » Ondernemerschap » Wil jij hulp bij het maken van een goede zakelijke website ?

Wil jij hulp bij het maken van een goede zakelijke website ?

door | 9 nov, 2020 | Ondernemerschap

Als startende ondernemer heb ik ervaren hoe het is om een eigen website te maken. Bij het maken van een zakelijke website komt nogal wat kijken. Ik heb echt geworsteld met mijn website en uiteindelijk gekozen voor het websitesysteem Bloom.

Mijn missie is coaches, trainers en therapeuten te ondersteunen bij het neerzetten van een volwaardige praktijk.

Een onderdeel van een volwaardige praktijk is het maken van een zakelijke website. Mensen mogen jou zien en jij mag gevonden worden.

In mijn eerdere blog heb ik beschreven dat het mij zoveel meer heeft gebracht dan een website. Deze week deel ik mijn enthousiasme over het maken van mijn website en het eindresultaat, doordat ik heb gekozen voor een website via het websitesysteem Bloom.

Wat is een website via het websitesysteem Bloom ?

Heb jij een website en ben je wel tevreden over hoe deze eruit ziet, maar niet met hoeveel cliënten hij voor je aantrekt? Heb je (te) weinig bezoekers en krijg je daardoor ook te weinig aanvragen? Of wil je een nieuwe website gaan maken, maar weet je (nog) niet hoe je ervoor zorgt dat je bezoekers en aanvragen krijgt? Dan is het tijd voor actie!

Arthur Jansen en Joas Schurer, van Website voor therapeuten en Bloom, geloven erin dat coaches, trainers en therapeuten niet hoeven te ploeteren om klanten aan te trekken. Zij hebben gezien dat er nog veel te veel ondernemers zijn die hun website inzetten als mooi visitekaartje in plaats van een middel die actief bezig is met verkopen. 

Om deze reden willen zij hun kennis, over online marketing en webpsychologie, met je delen in een gratis online training.
Meld je hier aan voor de gratis online training.

Een website die actief klanten voor je aantrekt maak je helaas niet zomaar. Daarvoor is een gedegen strategie nodig. Arthur en Joas hebben daar een boek over geschreven. Hierin wordt een stappenplan beschreven waardoor je meer bezoekers naar je website trekt, vertrouwen opbouwt en ervoor zorgt dat de bezoekers uiteindelijk klant bij je worden.

Vraag hier gratis het boek aan (jij betaalt alleen de verpakkings- en verzendkosten) én ontvangt een gratis actielijst, om direct in actie te komen.

Klik hier voor meer informatie over een website via Bloom.

Wat kost een website via het websitesysteem Bloom ?

Dit is afhankelijk van jouw wensen, wat wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden? Een Bloomsite is een abonnementsvorm, hierbij kan je kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen.

Website maken of laten maken

1. Zelf vullen met behulp van een alles-in-1 pakket, dit is een abonnementsvorm. Klik hier voor de prijs om te starten met Bloom.

De online training is zo opgezet dat je op een juiste manier gaat nadenken over jouw dienstverlening of producten en over jezelf.

2. Laten bouwen door Bloom
Wil je liever focussen op dat waar jij goed in bent, maar wel een goede website? Geen probleem! Er is namelijk ook een mogelijkheid om het bouwen van je website uit te besteden.

Waarom zou je de website door Bloom laten vullen?
– Jij kunt je gaan richten op de daadwerkelijk inhoud van je Bloomsite
– Jouw nieuwe Bloomsite wordt gevuld door website experts
– Het is waarschijnlijk sneller klaar, omdat jij alleen tekst schrijft
– Jij kunt je focussen zonder je bezig te houden met het bouwen

Lees hier meer over de prijs én de bonus die je ontvangt.

Website beheren

Ik vind het prettig dat ik zelf mijn website kan aanpassen en weet hoe dit moet. Dit leer je in het alles-in-1 pakket.

Daarnaast vind ik het fijn om niet bezig te hoeven zijn met de update van nieuwe plugins of na te denken over technische zaken. Er is goede begeleiding en support vanuit de medewerkers van Bloom.

Voor meer informatie over een website via Bloom, klik hier.

Mijn rol als VA

Tijdens mijn marktonderzoek onder mijn doelgroep hoor ik vaker terug dat een coach, trainer en therapeut kiest voor zijn of haar vak en daar zijn ze goed in. Verder zijn ze vrij ongeordend in de rest van wat er bij het ondernemen komt kijken.

Als Virtueel Assistent richt ik mij in eerste instantie op de ondersteuning van jouw financiële administratie, dit zie ik als basis voor jouw praktijk. Zodra dit op orde is kijken we samen verder wat jij nodig hebt en waarin ik jou kan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het up-to-date houden van jouw website, zodat er bijvoorbeeld geen verouderde data staan vermeld.
Of het plaatsen van jouw blogartikelen en het delen van jouw blogartikelen op social media.

Taken uitbesteden heeft ook met een bepaalde mindset te maken, voorheen was jij misschien gewend om alles alleen te doen.

 

Wat zou jij kunnen en willen uitbesteden? Zodat jij meer tijd en energie hebt voor jouw passie ?

Is samenwerken met een VA iets voor jou ?

Over mij

Tijdens mijn opleiding aan de VA Business Academy ben ik opgeleid tot een vA-player (virtuele A-player). Naast een Virtueel Assistent die helpt in de uitvoering en ondersteuning ben ik ook een (online) sparringpartner die meedenkt met de strategie.

 

Gerelateerde artikelen

Focus

Focus

Hoe zorg ik ervoor dat ik niet verzand in alle interessante boeken, (online) trainingen, webinars, etc. En een korte oefening om je te helpen te voelen wat jij écht wilt. Hoe ga jij de laatste 4 maanden van 2020 besteden?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin